top of page

wo 25 jan

|

Noordwijkerhout

Een nieuwe kijk op ziekte, gezondheid en bewustzijn: de Germaanse Geneeskunde (GNM)

Zie deze lezing als een investering in je eigen gezondheid. Conflicten kunnen ten grondslag liggen aan ziekten als kanker.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Een nieuwe kijk op ziekte, gezondheid en bewustzijn: de Germaanse Geneeskunde (GNM)
Een nieuwe kijk op ziekte, gezondheid en bewustzijn: de Germaanse Geneeskunde (GNM)

Tijd en Lokatie

25 jan 2023, 19:30 – 22:30

Noordwijkerhout, Gieterij 88, 2211 ZD Noordwijkerhout, Nederland

Gasten

Meer informatie

LET OP: Omdat er ca 150 mensen worden verwacht, willen we een inloop vanaf 18.45 uur.

Verzoek om te carpoolen of op de fiets te komen.

Zorg voor warme kleding/dat je iets warms bij je hebt om aan te trekken.

En nog even aandacht voor de betaling

Eur 15,00 CONTANT te voldoen bij de entree/binnenkomst.

Informatie:

Op 25 januari komt Arjen Lievers naar Noordwijkerhout om een lezing te geven over de Nieuwe Germaanse Geneeskunde (GNM).

Binnen de GNM vormen de psyche, de hersenen en het lichaam een biologische drie-eenheid die altijd synchroon zijn met elkaar. Ons basale uitgangspunt is daarbij dat een organisme te allen tijde probeert te overleven. Met in achtneming van de embryologie, een onderwerp dat tijdens de studie geneeskunde onderbelicht blijft maar binnen de GNM van essentieel belang is, hebben we vervolgens voldoende in handen om alles wat wij ziekte noemen te verklaren, op een manier die tegelijkertijd een nieuwe wetenschap van het leven zelf voorstelt.

Het werk is gelieerd aan het originele werk van Dr. Ryke Geerd Hamer (Laat me u de weg wijzen naar een begrip van ziekte, vrij van angst en paniek, want onze persoonlijkheid is de som van onze biologische conflicten).

Wie is Arjen Lievers?

Arjen Lievers (ondernemer, filosoof, sportman en schrijver, www.arjenlievers.nl) kwam in 2008 in aanraking met GNM door het overlijden van zijn broer Wessel. Over zijn zoektocht naar de antwoorden op zijn vragen schreef hij een boek, Wessel, dat bezoekers van de lezing gratis zullen ontvangen als investering in hun gezondheid.

Sinds 2017 maakt Arjen onderdeel uit van het Learning GNM Team van Caroline Markolin, PhD. en heeft hij Caroline’s website www.LearningGNM.com vertaald in het Nederlands, de dageraad van een nieuwe geneeskunde (www.germaansegeneeskunde.nl).

Kosten: €15 p.p. inclusief het boek Wessel

De zaal, koffie en thee worden gesponsord door Frank Hooijmans van Hooijmans Zonwering in Noordwijkerhout.

Als je écht wil gaan werken met GNM en de bijdrage is te hoog voor je, dan verzoeken wij je z.s.m. contact op te nemen met ons. Dan kijken we hoe we dit op kunnen lossen (info@samenkrachtig.com).

Aanmelden via een wachtlijst.

Share This Event

bottom of page