top of page

di 18 apr

|

Noordwijkerhout

Introductieworkshop familieopstellingen

Leer voelen wat de energie uit het veld met jou kan doen aan de hand van oefeningen. Na de pauze zal er een korte opstelling gedaan worden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Introductieworkshop familieopstellingen
Introductieworkshop familieopstellingen

Tijd en Lokatie

18 apr 2023, 19:30 – 22:00

Noordwijkerhout, Gieterij 88, 2211 ZD Noordwijkerhout, Nederland

Gasten

Meer informatie

Lief mens,

Uit liefde…..

Denken we vaak anderen te moeten redden

Nemen we de taak over van een van onze ouders

Gaan we over grenzen heen of we laten over grenzen heen gaan

Vergeten we ons zelf ten gunste van anderen

En maken we ons kleiner of groter dan wie we zijn

Dit komt voort uit liefde….

Maar Liefde kan niet altijd stromen. Soms komt het naar buiten als strijd, verdriet, en pijn. En zonder dat we dat willen, geven we dat door aan onze kinderen van generatie op generatie. Totdat jij durft te kijken naar……

Als kind kun je heel onbewust die regels overnemen en ernaar gaan gedragen. Als kind zie je je ouders iets doen, en dat kopieer je. Zonder dat je weet waarom. Waardoor er patronen kunnen ontstaan die jou mogelijk niet dienen. Hoe mooi is het als je hier op een afstand naar kunt kijken? Waardoor je inzichten gaat krijgen en je levensenergie weer kan gaan stromen. Is dat niet fijn?

Wil je kennis maken met (familie)opstellingen? Weten wat de kracht van het veld is? Kom dan naar de introductie avond (familie) opstellingen op  dinsdag 18 april aanstaande. Door middel van leuke oefeningen ga je waarnemen in je lichaam en ervaren hoe het met jouw energie is. Daarnaast brengen we iemands innerlijk beeld naar buiten, opdat hij/zij helder kan zien, wat er nou eigenlijk speelt? En hoe je de levensenergie weer kan gaan laten stromen. Hiervoor worden representanten ingezet. Iemand representeert bijvoorbeeld de rol van moeder, of de rol van een emotie, een hulpbron of een hindernis. De representant wordt neergezet in de ruimte en mag gaan voelen wat er te voelen valt in haar of zijn lichaam. Het lichaam resoneert met de rol van de representant in het energieveld van de vraagsteller. Wanneer je gevraagd wordt, resoneert er vaak al iets in jou met de rol, waar jij als representant ook inzichten door kan krijgen en kan helen. Kom jij ook?

De workshop start om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Inloop vanaf 19:00 uur. Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers. 

Heb je je opgegeven maar ben je alsnog verhinderd, laat ons dat dan zo spoedig weten weten. Je kunt je weer afmelden via deze site. Echter vanaf 48 uur voor aanvang van de workshop. We kunnen je plek dan aan iemand anders geven.

Kosten: €5,- inclusief koffie/thee en een vrijwillige donatie voor Helen. Graag contant en gepast betalen.

Kom zoveel mogelijk op de fiets of rijd met elkaar mee (in verband met beperkte parkeerplekken).

Neem warme kleding mee, de ruimte kan wat kil zijn.

Share This Event

bottom of page