top of page

do 02 nov

|

Noordwijkerhout

Lezing Mijn obsessie met perfect ronde balletjes in het bloed

Graag zou ik jullie willen meenemen op mijn queeste om antwoorden te vinden op de vragen: “wat zijn deze perfect ronde balletjes’? + “Hoe krijg ik ze uit mijn lichaam? ”

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing Mijn obsessie met perfect ronde balletjes in het bloed
Lezing Mijn obsessie met perfect ronde balletjes in het bloed

Tijd en Lokatie

02 nov 2023, 19:30 – 03 nov 2023, 22:00

Noordwijkerhout, Gieterij 88, 2211 ZD Noordwijkerhout, Nederland

Gasten

Meer informatie

Na 25 jaar als fotograaf door het leven te zijn gegaan, heb ik bijna 10 jaar geleden het roer volledig omgegooid , om me te richten op de wondere wereld van het menselijke lichaam… I nearly broke my brain learning everything I could…. Uiteindelijk ben ik specialist geworden, als het gaat om hoe frequenties de fysiologie beïnvloeden, en met name hoe je het zelfgenezend vermogen kan optimaliseren. Zo heb ik een hele nieuwe manier van genezen ontdekt. Toen dit de koninklijke familie van Bahrein ter ore kwam, hebben ze me in laten vliegen om hun artsenteam op te leiden in wat ik doe, en vanaf dat moment geef ik wereldwijd lezingen.

Mijn obsessie begint bij mijn liefde voor microscopen en de fascinerende micro-kosmos die te vinden is in een druppel bloed. In mei 2021, na het onderzoeken van mijn 1e gevaccineerde client, gebeurde er iets bizars! In mijn bloed zag ik ineens miljoenen perfecte ronde balletjes! Niet alleen bij mezelf, maar bij iedereen wiens bloed ik onder de microscoop bekeek. Een fenomeen dat ik daarvoor nooit eerder in het bloed gezien had! Graag zou ik jullie willen meenemen op mijn queeste om antwoorden te vinden op de vragen: “wat zijn deze perfect ronde balletjes’? en “Hoe krijg ik ze uit mijn lichaam? ” Aan de hand van duizenden uren aan filmmateriaal, nodig ik je uit om mee te kijken naar mijn observaties van dit nog onbekende fenomeen. Uiteindelijk heb ik na 2 jaar en veel trial & error de oplossing gevonden, om deze balletjes uit het bloed te verwijderen. Wil je meer weten, kom dan op 2 november langs om een kijkje te nemen in de wondere wereld van een druppel bloed.

Lezing wordt gegeven door Eunice Lieveld

Lokatie: Gieterij 88, 2211 ZD Noordwijkerhout

Tijd en inlooptijd: 20:00 uur (inlooptijd vanaf 19:30 uur)

Prijs: 10,- - 15,- euro  (altijd cash en liefst gepast betalen)

Extra informatie:

- Indien je toch weer wilt afzeggen dan via dezelfde website aanmeld/afmeldbutton. 

Dan krijgen andere mensen die op de eventuele wachtlijst staan ook een kans.

- Probeer te carpoolen ivm parkeerplek.

- Trek iets warms aan mocht het koud zijn buiten.

Share This Event

bottom of page