top of page

za 23 mrt

|

Noordwijkerhout

SOCIAAL LOKAAL ORGANISEERT DE SMART CITY CONFERENTIE

Tijdens deze lezing komen gemeente raadslid van Amersfoort voor Vrijheid Tom van Lamoen, stralings deskundige Sylvia Slegers en Liselore Ammerlaan ons informeren over alle consequenties van een Smart City . Door de inwoners te informeren over de schadelijke gezondheids gevolgen van straling, 5G, pri

SOCIAAL LOKAAL ORGANISEERT DE SMART CITY CONFERENTIE
SOCIAAL LOKAAL ORGANISEERT DE SMART CITY CONFERENTIE

Tijd en Lokatie

23 mrt 2024, 13:00 – 16:00

Noordwijkerhout, Gieterij 88, 2211 ZD Noordwijkerhout, Nederland

Meer informatie

ZATERDAG 23 MAART ORGANISEERT SOCIAAL LOKAAL DE SMART CITY CONFERENTIE

Tijdens deze lezing komen gemeente raadslid van Amersfoort voor Vrijheid Tom van Lamoen, stralings deskundige Sylvia Slegers en Liselore Ammerlaan ons informeren over alle consequenties van een Smart City . Door de inwoners te informeren over de schadelijke gezondheids gevolgen van straling, 5G, privacy schendende smart lantarenpalen die jouw registreren en traceren en de vrijheidsberovende maatregelen. 

Maar vooral hoe we onszelf hier tegen kunnen verdedigen in onze eigen gemeentes door ons in kennis te stellen van de feiten hoe zij in Amersfoort, Zeist en Apeldoorn de uitrol van de 2030 Smart City agenda hebben weten te stoppen!

 Graag hopen wij u te zien tijdens onze lezing! 

Entree: 10 euro pp contant aan de deur. 

Tijd: Inloop 12:30 uur start lezing 13:00 uur einde 16:00 uur met uitloop, tijd voor een drankje en nabespreking tot 18:00 uur. 

Locatie: De Gieterij 88, Noordwijkerhout 

Aanmelden en contact: lezingen@sociaal-lokaal.nl

Share This Event

bottom of page