top of page

vr 14 okt

|

Noordwijk

Start Nieuwe Wereld Ondernemers Bollenstreek bijeenkomst

Goed nieuws voor ondernemers uit de Bollenstreek: vanaf vrijdag 14 oktober starten ook in de Bollenstreek maandelijkse bijeenkomsten van Nieuwe Wereld Ondernemers, het nieuwste initiatief van de oprichters van Keuze Vrij Bij Mij.

Registration is Closed
See other events
Start Nieuwe Wereld Ondernemers Bollenstreek bijeenkomst
Start Nieuwe Wereld Ondernemers Bollenstreek bijeenkomst

Tijd en Lokatie

14 okt 2022, 19:00 – 22:00

Noordwijk, Langevelderslag 44-46, 2204 AH Noordwijk, Nederland

Meer informatie

Thuisvoelen, inspiratie en samen succesvol zijn

Ben je ondernemer en wil je graag een een netwerk met gelijkgestemde ondernemers waar je je helemaal thuis voelt? Waar je inspiratie opdoet door nieuwe nieuwe manieren van waarde uitwisseling, organiseren, marketing, arbeidsrelaties, omgaan met de natuur, IT en meer? En, waar je zowel bouwt aan het succes van jouw onderneming als die van anderen? Kom dan zeker naar de eerste ondernemersbijeenkomst op vrijdag 14 oktober bij Vrijstaat Nederzandt in Noordwijk.

Onstuitbare beweging

Nieuwe Wereld Ondernemers wordt een onstuitbare beweging van ondernemers die door de inzet van kennis, ervaring, netwerk en kapitaal met elkaar een onafhankelijke economie creëren. Bij Nieuwe Wereld Ondernemers ontmoeten gelijkgestemde ondernemers elkaar die zich realiseren dat de huidige systemen ons niet meer dienen en die hun energie willen steken bij het vinden van antwoorden op de vraag: hoe dan wel? En, die zich realiseren dat door je te richten op wat je wel wilt, dit ook gaat ontstaan. Hoe groot de uitdagingen ook zijn.

Aanmelden

Geweldig als jij ook bij deze bijeenkomst bent! We kijken er naar uit je te ontmoeten. Meld je hier aan

Lid worden en speciale actie

Wil je onbeperkt naar de ondernemersbijeenkomsten in de Bollenstreek en de rest van Nederland? En ook toegang tot de online community, uitnodigingen ontvangen voor webinars, workshops en speciale events?

Word dan lid van Nieuwe Wereld Ondernemers via deze link.

Met de kortingscode: Bollenstreek1510 is je lidmaatschap de eerste maand gratis. Uiteraard kan je dit beëindigen wanneer je wilt.

Share This Event

bottom of page