top of page

do 13 okt

|

Noordwijkerhout

Thema Gezondheidsavond

Deze avond, een herhaling van eerder gehouden thema-avonden van Samen Krachtig met dit keer andere sprekers, zal in het teken staan van informatie over en focus op het zelfhelende vermogen. Er worden ook samen oefeningen gedaan.

Registration is Closed
See other events
Thema Gezondheidsavond
Thema Gezondheidsavond

Tijd en Lokatie

13 okt 2022, 20:00

Noordwijkerhout, Gieterij 88, 2211 ZD Noordwijkerhout, Nederland

Gasten

Meer informatie

Deze avond, een herhaling van eerder gehouden thema-avonden van Samen Krachtig met dit keer andere sprekers, zal in het teken staan van informatie over en focus op het zelfhelende vermogen. Er worden ook samen oefeningen gedaan. De avond is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd en op zoek is naar (eenvoudige) handvatten voor zelfheling. Denk bijvoorbeeld aan: hoe om te gaan met stress, waarom aardig zijn tegen jezelf belangrijk is, (ziekte)symptomen leren interpreteren en verhelpen, (weer) in balans komen.

Op deze avond stellen drie sprekers technieken voor, waarmee ze persoonlijk hele goede ervaringen hebben opgedaan op het gebied van zelf heling.

Met Jeanette, Edith en Miranda als sprekers:

Jeanette Edelaar : Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer die het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleert. De eenvoudige bewegingen zijn gericht op de doorstroming van Qi (levensenergie). Het weldadige effect is al snel merkbaar. Chi Neng Qigong zorgt voor rust in je hoofd en kracht in je lichaam.

Edith van Egmond: Yoga

Ik ga het over yoga en verbinding hebben en vooral over het gronden, stevig staan en zitten. Zodat je in je kracht staat als het even lastig is.

Miranda Contant: Chinese geneeskunst en Shiatsu. 

Inleiding van de theorie, met praktijk voorbeelden.De sprekers zijn enthousiast en willen graag hun informatie delen. Kom jij ook?

Datum:      Donderdag 13 oktober a.s.

Aanvang:  20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur

Kosten:     10 euro p.p., koffie en thee inbegrepen

Locatie:     Omgeving Noordwijkerhout

Aanmelding mogelijk tot uiterlijk 11 oktober 22 uur.

Share This Event

bottom of page