top of page

za 04 nov

|

Noordwijk

Therapeutenbijeenkomst op 4 november

Op zaterdag 4 november organiseren wij weer een bijeenkomst voor therapeuten/coaches of andere disciplines in de gezondheids-/holistische zorg, werkzaam in de Duin- en Bollenstreek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Therapeutenbijeenkomst op 4 november
Therapeutenbijeenkomst op 4 november

Tijd en Lokatie

04 nov 2023, 14:00 – 05 nov 2023, 16:00

Noordwijk, Offemweg 85, 2201 HS Noordwijk, Nederland

Gasten

Meer informatie

Na een succesvolle bijeenkomst eerder dit jaar, is het nu eindelijk weer zover.

Op  zaterdag 4 november organiseren wij een bijeenkomst voor  therapeuten/coaches/healers of andere disciplines in de  gezondheids-/holistische zorg, werkzaam in de Duin- en Bollenstreek. Ook  als je nog in opleiding bent of wilt gaan starten met een praktijk, ben  je van harte welkom.

Wij zijn de  gezondheidsgroep van SamenKrachtig en zetten ons al geruime tijd in om  mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een andere  kijk op gezondheid en het maken van eigen keuzes en  verantwoordelijkheid hierin.

Ondersteun  je deze manier ook, dan lijkt het ons leuk om jou te ontmoeten, zodat  we met elkaar kunnen kennismaken, ideeën kunnen uitwisselen en mogelijk  kunnen gaan samenwerken.

De  plannen waar wij nu onze aandacht op willen gaan vestigen is het  organiseren van gezondheidsmarkt en het eventueel starten van intervisie  groepen. Ook kun je tijdens deze middag meer informatie krijgen en  inbrengen over de ontwikkeling van een holistisch centrum/  gezondheidshuis.

Spreekt  dit je  aan of heb je andere ideeën en  wil je ook graag in contact komen met  gelijkgestemde collega's, brainstormen en aanpakken, kom dan naar de  therapeutenbijeenkomst op zaterdag 4 november 2023 van 14.00- 16.00u in  de Praktijk Offemweg, Offemweg 85, Noordwijk-binnen.

Wanneer  het mogelijk is, is het verzoek om te carpoolen of om met de fiets te  komen. Parkeren in Noordwijk-binnen is grotendeels gratis, maar plekken  zijn schaars.

Op tijd aanmelden is wenselijk, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.  Er is plek voor max. 30 personen.

Eigen bijdrage van ong. € 2,-  is gewenst om de kosten voor de ruimte en de thee te bekostigen.

Hopelijk zien we je dan. We kijken er naar uit om je daar te ontmoeten.

Aanmelden kan via de aanmeldbutton.

Share This Event

bottom of page