top of page

Gezondheidsavond

Bijgewerkt op: 8 nov. 2022

het zelfhelend vermogen van je lichaam - verslag van 13 oktober
De gezondheidswerkgroep organiseerde op 13 oktober een avond over het zelfhelend vermogen van ons lichaam., en beter leren omgaan met je lichaam. Op deze avond hadden we 3 enthousiaste spreeksters, Jeanette Edelaar met Chi Neng Qigong. Edith van Egmond met Yoga en verbinding, Miranda Contant met Shiatsu en Chinese geneeswijze.


De oorsprong van alle 3 deze helende technieken ligt in Azië.

We begonnen mooi met ademhalingsoefeningen om te aarden en de energie te laten stromen. Elke spreekster had vijftien minuten om haar techniek in te leiden, zodat de aanwezigen een beeld ervan kregen. Zo kon iedereen een keuze maken uit een van de 3 technieken., waarin je in de tweede helft van de avond een workshop kon volgen.


De avond was een groot succes voor de spreeksters en deelnemers. Bij iedereen spatte het enthousiasme eraf. De energie in de ruimte was erg warm en verbindend.

Iedereen volgde één workshop, maar verschillende aanwezigen zouden graag ook een van de andere technieken willen uitproberen. Er komt waarschijnlijk een vervolg op de avond met workshops.

Edith sloot met een cadeautje af: op een mooi lied van Chris de Burgh verbonden alle aanwezigen zich met elkaar in een kring.126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page