top of page

Mijn ervaringen met Spooky2

Door José vdf Bonfrer


Graag deel ik mijn ervaringen tot nu toe met de Portable Essential Kit van Spooky2. Spooky2 heeft deze kit aan mij gedoneerd zodat ik ervaring op zou kunnen doen met het werken met frequenties, met als doel deze techniek in te gaan zetten voor de Samen Krachtig leden. Frequentietherapie is de geneeskunde van de toekomst. Hiermee kan je zowel (ernstige) aandoeningen genezen als wel je zelfhelende vermogen versterken.

Wat zit er allemaal in de kit?


Deze kit is een basiskit en omvat 2 XM-generatoren en het toebehoren om deze generatoren te verbinden met de software op de computer. Daarnaast bevat het de accessoires om een biofeedbackscan te maken, en mensen zowel op afstand als via contact te behandelen. Ook vind je er accessoires om een cold laser behandeling toe te passen. Met deze kit kan je tegelijkertijd “killen en ontgiften”.


Wat is “rifen” in het algemeen?

De Spooky2 machine werkt volgens de principes van Royal Rife, een briljant wetenschapper die in de vorige eeuw leefde. Hij ontdekte dat micro-organismen met behulp van frequenties kunnen worden vernietigd.

Alles in het universum heeft een trillingsfrequentie, een zogenaamde resonantiefrequentie. De Rife-machine genereert resonantiegolven die pathogene ziekteverwekkers uitschakelt, zonder de gastheer schade toe te brengen. Hoe dat eruitziet, zie je in het volgende videofragment: https://youtu.be/1w0_kazbb_U?si=rdeLd5rUCmJBEfh6

(Shattering Cancer with resonant frequencies: Anthony Holland at TED xSkidmoreCollege)


De voordelen van Spooky2

Spooky2 heeft de grootste database ter wereld. Je kunt met S2 ook zorgen voor je (spiritueel) welzijn. Je vindt daartoe vele mogelijkheden in de software (denk aan Bach-remedies, essentiële oliën, chakra’s en meridianen).

De apparatuur van Spooky2 is betaalbaar voor veel mensen, dit in tegenstelling tot andere bioresonantie apparatuur. Je kunt starten met een basiskit en later eventueel uitbreiden.


Hoe ingewikkeld is het om Spooky2 te leren gebruiken?

De kit is de hardware waarmee je de bioresonantie kunt toepassen. Om ermee te werken moet je de generatoren verbinden met een laptop of computer, een Windows besturingssysteem is hiervoor noodzakelijk (vanaf Windows 7). Spooky2 generatoren hebben een constante en betrouwbare stroomvoorziening nodig om goed te kunnen functioneren. Het is daarom het beste als je een laptop of computer hebt die je alleen voor Spooky2 gebruikt zodat je internet en automatische updates kunt uitschakelen.

Omdat Spooky2 zoveel mogelijkheden kent, kan het in het begin moeilijk zijn een overzicht te krijgen. Het beste advies is om stap voor stap met de apparatuur aan het werk te gaan.

Alle software is gratis te downloaden. In de software zit een uitgebreide handleiding en met de kit kwam een “Quick Start Guide”. Bovendien heeft S2 vele hulpbronnen en vind je op Facebook vele S2 groepen voor hulp en ondersteuning.


Wat uitleg over de verschillende mogelijkheden

Je kunt met deze kit een biofeedbackscan maken. Dit doe je in de contact modus met de TENS pads. De pads breng je aan bij het probleemgebied of aan weerszijden van de navel. Dit geeft een goed beeld van wat er op dat moment als eerste in je lichaam aangepakt moet worden. Het nadeel is, dat je hiervoor een uur stil moet liggen (je mag zelfs je hoofd niet bewegen en niet praten).

Spooky2 stelt geen diagnose(s). Ken je echter een diagnose van iemand die je wilt helpen, dan kan je via de tab “programma’s” frequenties opzoeken die resoneren met die ziekte. Ook kan je zoeken op klacht, zoals “fatigue” of “constipation” of “pain”.

Je kunt via Spooky2 ook niet “meten” of je behandeling effect heeft gehad. Je moet dus enerzijds afgaan op je gevoel en anderzijds zou je bij opeenvolgende biofeedbackscans kunnen zien dat de lijst van gevonden frequenties steeds kleiner wordt en ook dat de frequenties veranderen.

Je moet het hele proces zien als het pellen van een ui. Eerst worden de hardst schreeuwende frequenties gedetecteerd, en vervolgens kom je steeds meer naar de kern van het probleem toe als de ui laag voor laag afgepeld wordt (wanneer je met de gevonden frequenties behandeld bent). Voor het behandelen op afstand heb je een nagel nodig van de persoon (DNA sample)


Waar moet je mee beginnen?

Spooky2 raadt aan dat iedereen eerst het terrain protocol doorloopt via remote. Dit is een detox die elf dagen duurt (24/7). Er zijn verschillende detox programma’s beschikbaar (o.a. met of zonder kwik). Het detoxen is noodzakelijk om de weg vrij te maken voor de frequenties. Tijdens het detoxen kunnen klachten ontstaan, doordat er gifstoffen vrijkomen in je lichaam (Herxheimer reactie). Spooky 2 adviseert om een pauze in te lassen, en je kunt frequenties toepassen om hiermee om te gaan (Herxheimer helper 1 en 2). Daarnaast is het sowieso belangrijk om heel veel water te drinken, liefst ook met citroen. Je kunt tevens norit of zeoliet gebruiken om de gifstoffen te binden.


Wie mogen er niet behandeld worden?

Zwangere vrouwen, mensen met ernstige lever- en nierfunctiestoornissen en jonge kinderen (<7 jaar). Mensen met een pacemaker mogen alleen remote behandeld worden.


Knelpunten

Je kunt met twee generatoren weinig mensen bedienen. Om te starten moet iedereen het 11 dagen durende detoxprogramma doorlopen. Als je daarna wilt behandelen, heb je twee generatoren nodig om deze persoon te behandelen, één voor de “killing” frequenties en de andere voor de detox maintenance.

Het liefst zou ik daarom zien dat ieder huishouden straks zelf zo’n apparaat in huis heeft. Niet alleen om te kunnen ingrijpen bij ziekte, maar juist ook om ziekte vóór te zijn!


Discount

Voor leden van Samen Krachtig die zelf aan de slag willen met Spooky2 heb ik een discount kunnen regelen. Als je je producten bestelt via www.spooky2.nl kan je de couponcode spooky2love gebruiken voor een korting. Deze korting geldt niet op producten die in de aanbieding zijn.


Vragen

Ik hoop dat ik mensen enthousiast heb gemaakt voor de wondere wereld van Spooky2.

Voor vragen over Spooky2 kunnen jullie altijd bij mij terecht (Via TG@lovebrazil)151 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page