top of page

Mijn ervaringen met Spooky2, deel 2

Door José vdf Bonfrer

In het eerste deel heb ik wat algemene zaken besproken met betrekking tot de Spooky2 Portable Essential kit. In dit deel wil ik uitleggen waar ik zoal tegenaan liep toen ik met de Spooky2 aan de slag ging en wat de behaalde resultaten tot nu toe zijn.

Waar liep ik tegenaan?

Om daadwerkelijk aan de slag te kunnen, moest ik een nieuwe Windows laptop kopen, daar mijn MacBook Air niet geschikt bleek. Het installeren van de software en het leren kennen ervan had ook wat voeten in aarde, maar met hulp van de Facebookgroep kom je er uiteindelijk wel uit.

Ik had niet verwacht dat het maken van een biofeedbackscan met de generator XM zoveel tijd in beslag zou nemen (een uur) en dat dit perfect stilliggend moet gebeuren.

Ik heb op mijn werkkamer geen bed staan, dus hiervoor heb ik een relaxstoel moeten aanschaffen.

Als je iemand buiten je eigen gezin wilt helpen, heb je van deze persoon een nagel (DNA sample) nodig om op remote te kunnen behandelen. Deze persoon moet dan eerst het 11 dagen (24/7) durende detox programma ondergaan. Als je daarna een behandeling wilt starten, heb je twee generatoren nodig om deze persoon te behandelen, één voor de “killing” frequenties en de andere voor de detox (het opruimwerk).

Je kunt met de twee generatoren uit de kit dus weinig mensen bedienen. In de praktijk zie je dan ook dat mensen snel gaan uitbreiden. Sommigen hebben wel 20 XM generatoren gekoppeld aan hun computer om anderen te helpen.

Intussen heb ik de generator XPro aangeschaft. De XPro bestaat eigenlijk uit twee generatoren.

De voordelen van deze generator zijn dat je er hogere frequenties mee kunt bereiken. Dat is belangrijk als je iemand met kanker wilt behandelen (kanker zit meestal in de hogere frequenties). Het grootste voordeel is, dat de biofeedbackscans veel korter duren (de “general biofeedbackscan” duurt ongeveer 6 minuten) en je hoeft niet stil te liggen tijdens de scans. Een ander voordeel is dat de XPro ook standalone kan draaien. Je kunt tot 30 programma’s opladen op de XPro.

Verder kun je met de XPro ook een grade scan maken. Je maakt dan eerst een preset voor een aandoening waar je aan lijdt, bijvoorbeeld migraine. Je zoekt alle programma’s op die migraine behandelen en koppelt die aan elkaar in de preset. Vervolgens voer je deze frequenties door je lichaam via een grade scan met de Tens pads. Je zoekt dan naar de 10-15 belangrijkste frequenties die het beste resoneren met jouw lichaam. En deze sla je op om jezelf ermee te behandelen.

Resultaten tot nu toe

Acute aandoeningen zoals griep of verkoudheid zijn zeer snel de kop in te drukken. Dat heb ik zelf al meermalen ervaren en ook bij mijn kleinzoon gezien. Ook heb ik resultaat gehad met steenpuisten (furunculose), “healing and repair” nadat iemand van de elektrische fiets was gevallen en verschillende schaafwonden had, een gekneusde rib en knie (was de volgende dag al niet meer te voelen).

Chronische ziekten vergen meer tijd en inspanning. Zelf heb ik mijn slaapapneu ermee behandeld (naast het rifen heb ik ook veel werk gedaan om mijn belemmerende overtuigingen los te laten). Ik heb succes gehad met ringworm, met roos en met een ontregeld microbioom (prikkelbaar darmsyndroom).

Ook heb ik goede ervaringen met geïmprinte, holografische stickers voor bijvoorbeeld constipatie, reumatische pijn en een hardnekkige hoest. De sticker draag je bij in een ziplock zakje of je legt hem ’s nachts onder je kussen.

Zoals ik in het eerste deel al heb verteld, kan je een Herxheimer reactie krijgen als je begint met het detoxen. Zelf heb ik gemerkt dat ik een soort eczeem kreeg op handpalmen en voetzolen. Dat is eigenlijk een teken dat je lever en nieren het detoxen niet bij kunnen benen. Ook kan het zo zijn dat oude kwalen in eerste instantie weer opspelen. Of dat klachten eerst in ernst toenemen voordat het beter gaat.

Als je na 2 tot 3 dagen behandelen geen verbetering opmerkt, wordt aangeraden iets anders te proberen (een ander programma).

Inmiddels heb ik, na de lezing van Eunice Lieveld over de nano lipid particles in ons bloed, ook de Cold Laser Wrist uitgeprobeerd om mijn bloed te zuiveren. Na 45 minuten behandeling zou het bloed weer schoon moeten zijn. Dit kan niet op afstand, tenzij je een Miramate Cold Laser Wrist aanschaft. Deze laatste kan standalone behandelen.

De gewone Cold Laser Wrist is verbonden met de software van Spooky2 en is veel goedkoper.

Behalve je bloed zuiveren, kan je er bijvoorbeeld ook een carpaal tunnel mee behandelen. Met een extensieband, kan je de Cold Laser ook elders op je lichaam gebruiken. Tevens zijn er accessoires meegeleverd om in de neus, de oren of in de mond toe te passen.

Discount

Voor leden van Samen Krachtig die zelf aan de slag willen met Spooky2 heb ik een discount kunnen regelen. Als je je producten bestelt via www.spooky2.nl kan je de couponcode spooky2love gebruiken voor een korting. Deze korting geldt niet op producten die in de aanbieding zijn.

Gedurende de maand november geeft Spooky2 een discount van 5% op alle producten (Thanksgiving aanbieding).

En momenteel heeft Spooky2 een Black Friday aanbieding en geeft 10% korting op alle kits, zolang de voorraad strekt.

Houd er wel rekening mee dat bovenop de prijs nog een flink bedrag komt voor verzending en invoerrechten. Zie: https://www.spooky2.nl/

Vragen

Ik hoop dat ik mensen enthousiast heb gemaakt voor de wondere wereld van Spooky2.

Voor vragen over Spooky2 kunnen jullie altijd bij mij terecht (Via TG @lovebrazil).

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page