top of page

Post-vaccinaalsyndroom

Onderstaande PDF bijlage geeft een overzicht van mogelijke, therapeutische benaderingen bij de behandeling van ongewenste voorvallen na “covaccinatie”. Het is een leidraad voor onderwijsdoeleinden.

AUTEURS: Wetenschappers, artsen,tandartsen, alternatieve behandelaars en homeopaten.


Preambule

De opeenstapeling van bijwerkingen na de invoering van covid-vaccinaties stelt alle therapeuten voor nieuwe uitdagingen. Om pati.nten met bijwerkingen van vaccinatie te kunnen helpen en hun klachten te verlichten, zijn nu verschillende therapeutische benaderingen uit de orthodoxe geneeskunde, de natuurgeneeskunde en de homeopathie bekend. Met deze compilatie is getracht deze informatie en therapie protocollen in een document samen te brengen. Een aantal, verschillende bronnen vormde hiervoor de basis. Deze zijn te vinden in de lijst van bronnen. Op dit punt gaat een grote dank uit naar alle artsen, tandartsen, therapeuten, alternatieve behandelaars, homeopaten en wetenschappers die hun kennis en ervaring ter beschikking hebben gesteld. Hopelijk kan met deze pool aan informatie een mogelijkheid worden gecreëerd voor vele beroepsbeoefenaars om slachtoffers van vaccins tijdig en gericht te helpen. In de nabije toekomst worden snelle ontwikkelingen en nieuwe inzichten verwacht.


Opmerking:

Bij de verstrekte informatie kan geen aanspraak gemaakt worden op volledigheid, nauwkeurigheid of actualiteit.

Het team van auteurs heeft er alles aan gedaan om belangrijke inhoud, protocollen en informatie in dit document samen te brengen, ten behoeve van alle getroffenen!

"De mens is een ingenieus wezen en vormt altijd een unieke samenstelling van lichaam, geest en ziel. Mogen we ons bewust zijn van deze houding in elke therapeutische benadering."

Het team van auteurs, november 2022PVS-Final2.4_nl
.pdf
Download PDF • 5.50MB

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page