top of page

Vooraankondiging: Enthousiaste, meedenkende ouders gezocht!

Vanuit ‘Samen Krachtig Bollenstreek’ is een Educatiegroep ontstaan.


Doel:

Een ‘Levensschool’ op te richten waarbij we leerlingen opleiden tot mensen met een groot, hart gedragen zelfbewustzijn. Naast creatief te zijn in oplossingen bedenken staat persoonlijke en spirituele ontwikkeling centraal. Een vorm van onderwijs, waaraan een team van verschillende deskundigen meewerkt voor een zo persoonlijk en passend mogelijk onderwijs. Oog voor balans tussen onze ideale wereld en het huidige systeem is een belangrijk uitgangspunt.


Ouders zullen een actief onderdeel gaan uitmaken van de school en zullen tijdens of na schooltijd ook onderwezen worden in bewustzijn voor zichzelf en de begeleiding (opvoeding) van hun/onze kinderen.


Wat en wanneer?

Eind september, begin oktober 2023 (Definitieve datum volgt in de komende nieuwsbrief) organiseren we een informatie/meedenk avond voor alle ouders die interesse hebben in een ander soort onderwijs dat passender is voor de nieuwe tijd waarnaar we op weg zijn en dat beter aansluit bij de natuurlijke ontwikkeling van de kinderen.


Wat kun je verwachten van de avond?

Het wordt een interactieve avond waarbij we graag van jullie(ouders) horen:

  • Waar loop je tegenaan in het huidige schoolsysteem?

  • Wat vind je goed/niet goed aan het huidige schoolsysteem?

  • Wat zou je graag willen?

Interesse? Laat het ons weten!

Gaat je hart hiervan open, voel je enthousiasme, wil je nu al meer weten over onze visie of je aansluiten bij de groep om actief bij te dragen aan het vormgeven van de school?


Stuur een e-mail naar jeanettevanos@icloud.com en je krijgt onze volledige visie toegestuurd en wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page