top of page

Werkgroep Holistisch Centrum

Het zit allemaal al in jezelf. Jij kan jezelf gezonder, energieker en fitter maken! Het enige wat je hoeft te doen, is te luisteren naar je lichaam en intuïtie. Door te ontspannen, te vertragen en te ontvangen! Ontvangen van de wijsheid die al in jezelf zit!

Bij Holistisch Centrum sta jezelf aan het roer van jouw leven! In de groene oase van Holistisch Centrum Bollenstreek geef je aandacht aan je Body, Mind & Spirit! Wij kijken naar het totaalplaatje van de mens en naar de oorzaak van een symptoom! Kies voor de actieve bootcamp of ontspan met Chi Neng Chi Gong. Ga aan de slag met je voeding of ga positiever in het leven staan met een van onze coaches of therapeuten. Of kom je met je klachten naar artsen, fysiotherapeuten of andere behandelaren. Of zoek in onze tuin naar kruiden die je ondersteunen. Alleen, of vraag orthomoleculair advies! Samen maken pakken we de grip weer terug op onze gezondheid! En wanneer nodig, denken we graag met je mee wat je zelf kunt doen en wat een eerste stap kan zijn. Stel je eigen behandelteam samen! Samen maken we dan een integraal plan van aanpak.Wij vinden het belangrijk om ons te verbinden met elkaar en dat het centrum voor iedereen toegankelijk is. Wij zouden het prachtig vinden om zo veel mogelijk een andere manier van uitwisselen centraal te stellen; het ruilen van diensten en producten. Kan je bijvoorbeeld een heerlijke energetische behandeling gebruiken? En vind je het zelf leuk om te koken? Dan kan je jouw maaltijd bijvoorbeeld ruilen voor een behandeling!

Voor nu zoeken we vooral een plek om te gaan starten. Zouden jullie daarover met ons mee willen denken? Wie weet ken je iemand die daar een mooie locatie voor heeft of heb je die zelf. We horen dat heel graag van je. Een berichtje hierover kun je sturen naar holistischcentrumbollenstreek@outlook.com
85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page