top of page

Energie & water

De energie en watergroep is een actieve groep die zich bezighoudt met oplossingen bedenken voor een breed aantal vraagstukken betrefende energie en watervoorziening.

Gekeken wordt bijvoorbeeld naar het gebruik van bestaande technieken om daarmee zo duurzaam en zo zuinig mogelijk met energie om te gaan. Hoe kun je met weinig middelen en weinig investering zo veel mogelijk rendement halen uit de energie om zo de rekening zo laag mogelijk te houden?

Wat betreft water: hoe kun je zelf de kwaliteit van drinkwater flink verhogen, wat kun je allemaal met regenwater doen, hoe kom je bijvoorbeeld aan drinkwater wanneer het elektriciteitsnet uitvalt?

Om de maand komt de groep bij elkaar om nieuwe technieken te bespreken en die ook in de praktijk te bekijken.


Onze missie

Op zoek gaan naar vrije energie en daarnaast praktische oplossingen voor in en om het huis.


Lopende projecten

De zoektocht naar vrije energie, de oplossing voor alles.


Op te starten projecten

Opstarten van een werkgroep met installateurs en enthousiaste in energie geïnteresseerde mensen en/of technici om oplossingen te vinden voor energiebesparing in de breedste zin van het woord.


We kunnen hulp gebruiken bij

Mensen die de vragen/problemen uit de samenleving willen inventariseren en dat vertalen naar activiteiten binnen de nieuw op te richten energieinstallatiegroep.


De volgende vrijwilligers zijn nodig

Technici en Installateurs die tijd over hebben om over dit soort vraagstukken na te denken en in de praktijk te brengen.

bottom of page