top of page

Hans Kamperman lezing over de magische hennepplant en energie

Afgelopen woensdag heeft Hans Kamperman bij ‘Samen Krachtig’ een lezing gegeven over de onbeperkte hoeveelheid toepassingen van de magische hennepplant. De mogelijkheden met de plant zijn oneindig en zijn de oplossing van de grote problematieken die er in de wereld zijn.
Voeding, kleding, als bouwmateriaal, papier, energiebron enz. Het kan allemaal met de hennepplant mits die plant uit het strafrechtsysteem gehaald wordt. Daarom heeft Hans een Petitie ‘haal cannabis uit het strafrecht voor een duurzame toekomst’ die al door ruim 18.000 mensen is ondertekend. Er zijn echter 40.000 handtekeningen nodigt om dit onderwerp op de politieke agenda te krijgen. Wij hopen met hem op jullie medewerking om deze petitie tot een succes te maken. Daarmee komt de hennepplant als oplossing voor vele vraagstukken, een grote stap dichterbij. Link petitie: https://cannabisuitstrafrecht.petities.nl/


Na de pauze ging de lezing over (vrije) Energie. Er werd o.a. duidelijk gemaakt hoe je aan goedkope energie kan komen door zelf een paar maatregelen te treffen. Daarna volgden nog wat voorbeelden van machines die goedkope energie kunnen produceren. Di waren vooral inspiratiebronnen voor de techneuten.


Een volle zaal heeft met interesse de lezing gevolgd en kennisgenomen van veel informatie waarmee we de toekomst in kunnen met meer zeggenschap over ons eigen leven.

Deze informatie wil Hans graag met iedereen delen.

Via onderstaande links zijn de belangrijkste documenten te vinden.


De Petitie: “Haal Cannabis uit het strafrecht voor een duurzame toekomst"


Downloaden Hennepdocumenten: https://docdro.id/3ZQytxb

Downloaden Energiedocumenten: https://docdro.id/CZIpwyZ155 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page