top of page

Helende frequenties van Spooky2

Bijgewerkt op: 24 mrt. 2023

Door José de Jong-Bonfrer


frequentie 27 hz in water
frequentie 27 hz in water - foto Jan Meinema

Spooky2 bioresonantietherapie

De Global Aid Foundation van Spooky2, heeft aan Samen Krachtig een Portable Essential Kit (resonantie-set) geschonken. Het is de bedoeling dat we deze gaan inzetten voor de Samen Krachtig gemeenschap in ons toekomstig holistisch centrum.Wat is de oorsprong van een Rife apparaat?

Een Rife-apparaat werkt volgens de principes van Dr. Royal Raymond Rife, een briljant wetenschapper die in de vorige eeuw leefde. Hij ontwikkelde heel geavanceerde microscopen en ontdekte dat micro-organismen met behulp van frequenties kunnen worden vernietigd.

Hij deed duizenden experimenten, waarmee hij aantoonde dat kanker een virale oorzaak heeft en dat het beschadigen van dit virus meestal tot genezing leidde.

Als ultieme test van de door Rife ontwikkelde techniek benoemde de University of Southern California een ‘Special Medical Research Committee’. Het team bestond uit diverse artsen en pathologen die de opdracht kregen om 16 terminale kankerpatiënten te onderzoeken die in Rifes laboratorium en kliniek frequentiebehandeling zouden ondergaan. Ze stelden vast dat !4 van de patiënten in 70 dagen genazen; bij twee anderen duurde het langer, maar ook zij herstelden. Het herstelpercentage was dus 100%.

Tot dit moment had Rife veel bijval geoogst. Zowel in de medische wetenschap als in de media werd hij geprezen om zijn bijzondere ontdekkingen.


Helaas was de farmaceutische industrie niet blij met zijn baanbrekende onderzoek. Invloedrijke bedrijven en instanties zorgden ervoor dat Dr. Rife aan alle kanten werd tegengewerkt. Meerdere artsen die met zijn methode aan de slag gingen kwamen onder verdachte omstandigheden om het leven en veel onderzoeksgegevens werden in beslag genomen of gingen op merkwaardige wijze verloren.

Meer informatie over onderzoek en leven van Rife vind je hier en hier (Engels).‘Als je het universum wilt begrijpen, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie’

Nicola TeslaHoe werkt een Rife apparaat?

Alles in het universum heeft een eigen trillingsfrequentie, een z.g. resonantiefrequentie.

De theorie kan eenvoudig uitgelegd worden via de analogie van een operazangeres die een kristallen glas met haar stem kan doen barsten. Het glas trilt van nature op een bepaalde frequentie, en wanneer de zangeres die specifieke toon continue aanhoudt, dan doet de trilling van die frequentie het glas uiteindelijk breken.

Op dezelfde manier heeft elk micro-organisme (schimmel, bacterie, virus, parasiet, amoebe, enz.) een unieke frequentie (het ‘mortal oscillatory rate’= de dodelijke resonantie frequentie). Wanneer deze frequentie langdurig op het micro-organisme wordt afgestuurd, veroorzaakt dit “structurele stress” en wordt de ziekteverwekker uitgeschakeld of sterft.

Rife-resonatoren genereren resonantiegolven die schadelijke pathogene organismen vernietigen zonder de gastheer schade toe te brengen.


Het is dus van belang om de juiste resonantiefrequentie toe te passen. Spooky2 heeft de grootste database van Rife frequenties en 13 sub-databases. Voor uitleg zie: rb.gy/genp4k


De resonantie-set die we hebben gekregen heeft alles wat je nodig hebt om het meest geavanceerde en veelzijdige Rife-systeem ter wereld op te kunnen zetten. Met deze set is het mogelijk om zowel via direct contact als remote (op afstand) te behandelen. Ook heeft het mogelijkheden om Cold Laser toe te passen en Pulse Biofeedback. Er zijn twee XM-Generators bijgeleverd, die het mogelijk maken om gelijktijdig detox programma’s te draaien en pathogenen te doden.Oproep

Intussen ben ik erachter dat de software om de apparatuur te gebruiken beter niet gedownload kan worden op mijn Apple laptop. De gezondheidsgroep van Samen Krachtig is daarom op zoek naar een Windows laptop met de juiste minimale systeemeisen. Mogelijk heeft iemand nog zo’n laptop ongebruikt in de kast liggen. Je zou er ons een groot plezier mee doen.

De systeemvereisten zijn minimaal Windows 7. Memory RAM 1A-32 edition van 1 GB en voor de X8664 edition 2 GB. Een Storage Space minimum van 32 GB Hard Disk Drive of een SSD schijf.

Mocht je willen helpen, op wat voor manier dan ook, stuur dan een PB naar @lovebrazilMeer informatie

Voor meer informatie over Spooky2 ga je naar https://www.spooky2.nl/

Je vindt hier o.a. mooie blogs over bioresonantietherapie en onder “middelen” helende frequentiemuziek.


66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page